jaarlijkse events

Onzichtbare jongeren zichtbaar maken!

'Side by Sight'

Op 27 maart 2021 was onze eerste ‘Side by Sight’ actie. Deze actie is opgezet omdat ruim 1 op de 10 jongeren in Rotterdam van de radar is verdwenen en 1 op de 3 zich structureel eenzaam voelt. Daarnaast blijkt, uit gesprekken die wij wekelijks met jongeren voeren, dat hopeloosheid een gevoel is wat voor veel jongeren leeft.

In die onzichtbaarheid van jongeren en in die gevoelens van hopeloosheid en eenzaamheid willen wij als YfC Rotterdam een verschil maken. Dit kunnen wij echter niet alleen en dus hebben wij jouw hulp daarbij hard nodig. Door de actie ‘Side by Sight’ willen wij deze jongeren bereiken en aan hen duidelijk maken dat er iemand is die naast hen loopt en hen écht ziet!

Ben je nou benieuwd naar onze volgende actie, neem dan gerust eens contact met ons op!

Neem contact op
Gaan voor jongeren!

'Tour d'Orange'

In september 2020 vond de eerste editie van de ‘Tour d’Orange’ plaats. Of je nu getraind wielrenner bent of simpele stadsfietser, iedereen mag meedoen.

Op zaterdag 11 september kleuren de fietspaden van Nederland oranje. Op deze dag vindt de tweede editie van ‘Tour d’Orange’ plaats: hét wielerevent van Youth for Christ Nederland. Fietsers uit heel het land stappen op de trappers om geld in te zamelen voor het lokale en missionaire jongerenwerk van Youth for Christ.

Wil je meedoen? Meld je dan direct aan!

Doe mee!
Help jij ons?

Doe mee of doneer!

Om op een duurzame manier verschil te kunnen (blijven) maken hebben we jouw hulp dus hard nodig!

Doe mee
Door als deelnemer met een van de sponsoracties mee te doen! Voor degene die graag in Rotterdam willen rennen/ skeeleren/ wandelen/ TikTokken/ fietsen is er de lokale ‘Side by Sight’ actie. Voor degene die het leuk vindt om met een grote groep enthousiastelingen een wielertocht te maken is er de ‘Tour d’Orange’ vanuit Youth for Christ Nederland. Wil je meedoen? Geef je op als deelnemer voor één van de teams en vraag of mensen jou sponsoren.

Support
Is sporten niet helemaal jouw ding maar wil je wel graag meewerken aan ons werk? Support dan een deelnemer naar keuze. De deelnemers zetten zich fysiek in voor de jongeren. Jouw donatie gaat naar Youth for Christ Rotterdam die dat gebruikt om écht verschil te maken in de levens van de jongeren.

Op zaterdag 11 september 2021 is de eerstvolgende actie, zien we je daar?!

Meld je hier aan voor de Tour