ons team

Ontmoet het team van Youth for Christ Rotterdam

Frank van der Wildt

Frank is coördinerend jongerenwerker. Als afgestudeerd theoloog is het zijn passie mensen dichterbij Jezus te brengen en investeert hij al ruim 7 jaar in jongeren. Naast zijn passie voor Jezus en jongeren is hij fan van alles wat met baarden te maken heeft. Als een echte Rotterdammer is hij direct, assertief, communicatief vaardig, open en gezellig. Hij geniet ervan om uitdagende gesprekken te voeren over de functie, toevoeging en relevantie van het geloof. In zijn vrije tijd vind je Frank achter een serie op Netflix.

Lianne van Dis

Lianne is coördinerend jongerenwerker. Sinds het afronden van haar studie ‘Social Work’, heeft ze al ruim 9 jaar gewerkt bij Youth for Christ als kinder- en meidenwerker, en daarnaast als dansdocent bij Mindconnected. Ze heeft binnen YfC diverse theaterproducties opgezet voor kwetsbare jongeren, waaronder de succesvolle show ‘FEAR’. Ze is getrouwd en woont in IJsselmonde.

Lianne's instagram

Jonathan Pellegrom

Jonathan is teamleider. Sinds 2009 heeft hij fulltime met jongeren gewerkt op straat en is hij auteur van 2 boeken waaronder de bestseller: ‘de 5 gewoontes’. Vanuit Youth for Christ Nederland is hij actief als spreker door het hele land. Hij is vader van 3 dochters, en compenseert zijn leven in dit vrouwenhuishouden met veel sport, outdoor survival en goede films op Netlflix. Het is zijn passie een man naar Gods hart te zijn en een impact te maken met zijn leven.

Jonathan's instagram

Jeanine Pellegrom

Jeanine is coördinerend jongerenwerker en social media manager. Na haar opleiding Social Work is ze direct gestart met het investeren in jongeren op straat, in de kerk en in haar omgeving wat ze nu al een ruime 12 jaar doet. Ze is blogger voor diverse landelijke magazines en spreekt graag voor groepen jongeren. Ze is moeder van 3 dochters, en besteedt de weinige vrije tijd die dit met zich meebrengt graag met goede vriendinnen of voor een goede film op Netflix.

Jeanine's instagram

Joost van Dalfsen

Joost is coördinerend fondsenwerver en jongerenwerker en start in de zomer van 2021 in het team. Joost heeft twee passies: missionair jongerenwerk en sales. Hij geniet ervan om mensen intrinsiek te motiveren om zich in te zetten voor Gods koninkrijk. Naast werk is Joost regelmatig te vinden in de sportschool of met de benen omhoog met een goed boek gezellig thuis bij zijn vrouw Anne-Geer.

Joost's instagram