doe mee

Maak samen met ons impact

Doe mee als vrijwilliger!

Youth for Christ Rotterdam is een beweging van mensen met een hart voor jongeren. Wil jij mee doen met een van de activiteiten?

Lees meer
Geef

Maak het werk financieel mogelijk

Ruim 97% van de jongeren in Rotterdam groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiƫle steun blijft daarom hard nodig.

In ons werk zijn we afhankelijk van (structurele) donateurs. Geef voor onze activiteiten, zodat we samen impact kunnen maken, jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

Geven kan op verschillende manieren:

Geef direct
Betaalde functies

Werken bij Youth for Christ

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie, zodat iedere jongere in Rotterdam de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten!

Lees meer
Jaarlijkse events

Beweeg mee met onze sponsorevents!

Twee maal per jaar vindt er een sponsorevent plaats waar wij jouw hulp bij nodig hebben! Door jouw inzet kunnen wij ons duurzaam blijven inzetten voor de jongeren in Rotterdam.

Heb jij een hart voor jongeren? Ben jij fan van hardlopen, fietsen, skeeleren of op een andere manier bewegen? Bekijk dan hoe en wanneer je dit in kan zetten tijdens een van onze events.

Lees meer
Op zoek naar een stageplek?

Stage lopen bij YfC Rotterdam

Wil jij leren werken met jongeren die extra aandacht nodig hebben? Wil je leren hoe je je geloof handen en voeten kunt geven? Kom dan stage lopen bij YfC Rotterdam! Afhankelijk van je opleiding en wensen kun je mee de straat op, meewerken met inloopactiviteiten, of onze social media helpen innoveren.

Bekijk hier de openstaande stage vacatures:

-er zijn op dit moment geen openstaande stage-vacatures-

Staat er nou geen openstaande vacature maar wil je heel graag weten of er iets mogelijk is, neem dan vooral even contact met ons op.

Neem contact op