join the YfC family

Impact maken als YfC Family!

Jouw droom-job begint nu

Of je nu betaald of onbetaald aan de slag wilt.. Samen gaan we een diepgaande impact achter laten als ‘YfC family’!

Door onderdeel te zijn als vrijwilliger of medewerker gaan we samen het gevecht aan met uitzichtloosheid, eenzaamheid en een leven zonder God. Samen geven we kwetsbare jongeren hoop, liefde en helpen we hen groeien tot de personen die ze in potentie zijn en bieden we ze de kans op een persoonlijke relatie met Jezus.

Begin nu
Wie we zijn

Onze kernwaarden

Als team zeten we Jezus centraal, investeren we intentioneel in relaties, leveren een hoge kwaliteit, dromen groot, steken andere aan met ons enthousiasme, nemen volledig eigenaarschap, blijven continue groeien en ontwikkelen en nemen bewuste marge om vanuit een gezonde balans lange termijn te kunnen geven. 

Herken jij jezelf en wil jij hier onderdeel van zijn?

start als vrijwilliger betaalde functies
Waarom meedoen?

Samen #impact maken

Hier zijn 4 redenen:

 1. Impact! Je gaat verschil maken in de levens van kwetsbare jongeren.
 2. Superleuk team! Je wordt onderdeel van de ‘YfC family’ waarin vriendschap, betrokkenheid en gezelligheid centraal staat
 3. Leiderschapsontwikkeling! Wij geloven in het ontwikkelen van nieuwe leiders, en gaan in jou investeren om te laten groeien als persoon en leider
 4. Groei in je relatie met God! Doordat je gaat geven aan anderen, ga je zelf veel ontvangen en groeien in je leven met Jezus.

aan de slag als vrijwilliger

Je kunt aan de slag bij een of meerdere wekelijkse activiteiten zoals:

 • Inloopactiviteit
 • Sportactiviteit
 • Kinderactiviteit

Dit verwachten we van je

 • Een commitment van minimaal 1 jaar. Je draait eerst 1 maandje mee om het team en de activiteit te leren kennen, zodat je een goede keus qua commitment kan maken.
 • Je probeert om elke maand aanwezig te zijn op de supergezellige en ontspannen ‘YfC family’ avond. (zondagavond)

Je kunt ook eenmalig meedoen met een project zoals de sportweek of de sponsoractie.

Meld je hier aan
aan de slag als betaalde medewerker

Betaald werken bij Youth for Christ is werken met een missie, zodat iedere jongere in Rotterdam de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten!

Herken jij je in het volgende:

 • Passie voor jongeren en Jezus
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring, opleiding en/of affiniteit met jongeren

Met de hulp van het hele team gaan we samen met jou op zoek naar structurele donateurs om je salariskosten te dekken. Je krijgt hiervoor uitgebreide training, coaching en begeleiding. Als dit rond is kom je in officiële loondienst volgens de landelijke CAO van Youth for Christ.

Wil je aan de slag als betaald medewerker? Stuur dan jouw C.V. en motivatiebrief naar dit e-mailadres. We nemen contact met je op voor een oriënterend gesprek.

aan de slag als vrijwilliger

Doe mee als vrijwilliger

 • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.