schenken

Wilt u Youth for Christ Rotterdam financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. U levert met periodieke schenken een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk!

Belastingvoordeel

Een periodieke schenking betekent dat u minimaal vijf jaar een gift overmaakt aan Youth for Christ Rotterdam. Zo’n schenking is volledig fiscaal aftrekbaar. Dit in tegenstelling tot reguliere giften, die pas vanaf 1% en tot 10% van uw inkomen aftrekbaar zijn. Youth for Christ Rotterdam is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI), wat voor een periodieke schenking nodig is.

Gemakkelijk afsluiten

Het afsluiten van een periodieke gift gaat vanaf januari 2014 gemakkelijker dan ooit. Er komt geen notaris aan te pas.

  1. Stuur een mail naar rotterdam@yfc.nl
  2. U ontvangt van ons de overeenkomst. Wij voegen een antwoordenvelop toe die u kunt gebruiken om de overeenkomst naar ons op te sturen, waarnaar u het origineel aangevuld en ondertekend retour krijgt.

Bereken uw voordeel

Op de website schenkservice.nl berekent u zelf hoeveel u bespaart. Overweegt u om meer voor Youth for Christ Rotterdam te betekenen? Dan zou u kunnen besluiten om uw belastingvoordeel aan Youth for Christ Rotterdam te schenken. U geeft meer zonder dat het extra kost!

Digitale overeenkomst

Download hier gemakkelijk de digitale overeenkomst. U kunt de overeenkomst digitaal invullen, uitprinten en ondertekenen. De overeenkomst stuurt u op naar rotterdam@yfc.nl of per post naar het onderstaande adres. Wij vullen onze gegevens in en sturen het originele exemplaar naar u retour voor uw eigen administratie. Youth for Christ Rotterdam bewaart een kopie.

Youth for Christ Rotterdam
Joseph Haydlaan 2a
3533 AE  Utrecht

Download overeenkomst

Heeft u verder vragen? Neem contact met op met Jonathan Pellegrom

Stuur een email