tussenjaar

'The why'

Ben jij klaar voor een levensveranderend jaar?

Herken jij jezelf in een van deze dingen?

-Je bent geslaagd voor je middelbare school maar je hebt geen idee wat je nu wilt. Wat is voor jou belangrijk? Waar ligt jouw hart? Waarin maak jij het verschil? Wat is jouw identiteit?

-Je bent begonnen aan je studie, maar het blijkt toch niet jouw studie te zijn en je stopt weer. En nu? Wat past wel bij je? Hoe kun je dat ontdekken?

-Je wilt ontdekken of fulltime werken in Gods koninkrijk voor je weg is gelegd? Of gewoon meer impact met je leven maken?

In het tussenjaar ga je een jaar aan de slag met de antwoorden op deze vragen!

'The what'

Wat houdt het tussenjaar in?

Je volgt in het tussenjaar de fulltime bijbelschool van Kingdom Life College (4 dagen per week), waarin je alles wat je leert en ontdekt in praktijk brengt in één of meerdere wekelijkse activiteiten van Youth for Christ Rotterdam.

Het hoofdprogramma van Kingdom Life College vormt jou tot een sterke christen en stabiele leider, met een stevig fundament vanuit het Woord van God.

'The program'

Inhoud van je tussenjaar

Je krijgt je lessen vanuit Tyndale Theological Seminary over: het Oude Testament, Nieuwe Testament, Overzicht Kerkgeschiedenis, Overzicht Doctrines en Bijbelstudie methoden. Verder ga je aan de slag met het ‘Mission & Ministry Track’. Ervaren mannen en vrouwen van God laten je kennis maken met zowel de bediening binnen de kerk als de verschillende invloedsgebieden in de Westerse maatschappij: religie, familie, onderwijs, overheid, media, kunst en cultuur en bedrijfsleven. Door onderwijs en training rusten deze inspirerende voorbeelden jou toe om op jouw manier, met jouw specifieke God-gegeven talenten, Zijn licht te doen schijnen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de groei van Gods koninkrijk wereldwijd met onderwijs over evangelisatie, zending, onbereikte bevolkingsgroepen en wereldreligies.

'The how'

Praktische informatie

  • Lesdagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
  • Jongeren activiteiten: Minimaal 1 per week naar jouw keuze. (kinderactiviteiten, inloop, straatwerk, sport)
  • 1x per maand een YfC Family avond
  • Studenten wonen extern, je gaat na een lesdag gewoon weer naar huis. Onze studenten komen vanuit het hele land, als het nodig is helpen we je aan een studentenkamer of logeeradres in de buurt.
  • Je kiest tijdens de bijbelschool de keuze track: ‘Mission & Ministry’

Wil je meer informatie of je direct opgeven? Klik op de onderstaande knop.

Meer informatie of aanmelden