sprekers

Nodig ons uit!

Spreker voor kerkdienst of evenement

Zoek jij een spreker voor de kerkdienst, jeugddienst, evenement of conferentie? Wij komen graag spreken over wat God nu aan het doen is onder jongeren in Nederland. Wij weten hoe we het evangelie op een eigentijdse manier kunnen vertalen naar jong en oud.

Nodig een spreker uit

Jonathan

Jonathan Pellegrom (teamleider, jongerenwerker, spreker en auteur) is gepassioneerd over impact maken, jongeren en Jezus. Zijn hart is dat mensen de persoon worden zoals God hen bedoeld heeft in hun identiteit, relaties en impact. Daarom spreekt Jonathan graag over thema’s als: intimiteit met Jezus, een leven met impact en vertrouwen op God.

Joost

Joost (jongerenwerker) is gepassioneerd om mensen intrinsiek te motiveren om zich in te zetten voor Gods koninkrijk. Zijn aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met zijn theologische achtergrond maakt hem een aansprekende spreker voor jong en oud.

Jeanine

Jeanine (Jongerenwerker) spreekt graag voor jongerengroepen, en inspireert hen in een persoonlijke relatie met God, identiteit, vertrouwen en toegewijd leven met Jezus.

Praktische informatie

Je kunt kiezen tussen de opbrengst van een collecte voor het werk van Youth for Christ Rotterdam óf € 199,- (excl. reiskosten). In beide gevallen gaat de vergoeding direct naar het werk met kwetsbare jongeren.

We laten tijdens tijdens de dienst of het evenement graag een video (< 2 min) over ons werk zien en zetten na afloop een standje neer waar mensen kunnen doorpraten en of onze boeken kunnen aanschaffen.

Heb je nog vragen? Neem contact op via rotterdam@yfc.nl

Nodig ons uit

Aanvragen - Spreker voor Kerkdiensten en Evenementen (1)

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hierbij verklaar ik alleen mijn eigen gegevens te hebben ingevuld. Meer informatie over wat we met je gegevens doen vind je op yfc.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.